Новини

Про особливості організації роботи практичного психолога і соціального педагога в опорному навчальному закладі в умовах реформування освіти

21 вер. 2017 217 0 comments

19 вересня 2017 року у Тернопільському ОКІППО відбувся практикум для практичних психологів та соціальних педагогів опорних шкіл на тему «Особливості організації роботи практичного психолога і соціального педагога».

Практикум розпочався з вітального слова заступника директора з науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва І.М.Вітенка.

Перед учасниками заходу виступила Т.М.Білінська, начальник відділу організації профорієнтації Тернопільського обласного центру зайнятості, яка ознайомила присутніх з основними напрямками профорієнтаційної роботи служби зайнятості із шкільною молоддю, їх батьками, працівниками освіти, розповіла про профорієнтаційні проекти для учнівської молоді, що реалізуються у 2017 році в державній службі зайнятості.

Досвідом роботи щодо надання якісних психологічних послуг в опорній школі, ролі працівника психологічної служби у створенні партнерських стосунків серед учасників навчально-виховного процесу поділилися практичні психологи Лановецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – Матевощук І.П., Горинської ЗОШ І-ІІІ ст. - Тимець О.М., методист Збаразького РМК — Лахман Н.І.

Відповідальна за організацію заходу – Коротюк З.М., методист, в.о. завідувача НМЦПССР.