Новини

Вебінар для новопризначених керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти

10 лют. 2023 188 0 comments

З метою підвищення методичного та практичного рівнів управлінської та професійної компетентностей новопризначених керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти 10 лютого 2023 року у Тернопільському ОКІППО на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet проведено вебінар на тему ,,Шляхи організації якісного освітнього процесу в умовах сьогодення”.

        Л.Є. Соболяк, методист, в.о. завідувача відділу освітнього адміністрування розкрила сутність різних форм здобуття загальної середньої освіти, а також звернула увагу на порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти.

         Т.Г. Іванюк, методист, в.о. завідувача відділу навчальних предметів природничо-математичного циклу, технологій та фізичної культури презентувала можливість використання матеріалів Всеукраїнської школи онлайн під час освітнього процесу у закладі загальної середньої освіти.

         Продемонструвала різні інтерактивні додатки та навчальні платформи у виступі на тему ,,Інтерактивні додатки та навчальні платформи. Якісний урок в умовах змішаного та дистанційного навчання” Н.М. Німко, методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти.

          Також методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти Дерев’яна Т.Р. висвітлила тему ,,Створення та використання інтерактивних онлайн-аркушів для ефективної взаємодії учасників освітнього процесу”.

         На завершенні вебінару Соболяк Л.Є., методист, в.о. завідувача відділу освітнього адміністрування зосередила увагу новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти на процесі вивчення освітніх ресурсів та завдань, що використовують вчителі під час застосування технологій дистанційного навчання.

        У підсумках запропоновані методичні рекомендації, які сприятимуть підвищенню якості освіти у закладах загальної середньої освіти в особливих умовах сьогодення. Все буде Україна!