Новини

Практикум «Оцінювання управлінських процесів в закладах загальної середньої освіти»

30 тра. 2023 141 0 comments

  З метою підвищення рівня професійних компетентностей щодо організації та проведення самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладах освіти 30 травня 2023 року для заступників керівників опорних закладів освіти області за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся практикум «Оцінювання управлінських процесів в закладах загальної середньої освіти».

   Про важливість командної роботи педагогічного колективу як інструменту в проведенні самооцінювання закладу освіти розповіла О. Я. Жизномірська, доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти ОКІППО, кандидат психологічних наук.

   Про алгоритм роботи з інструментарієм задля оцінювання та написання аналітичної довідки з напряму «Управлінські процеси закладу освіти» проінформувала О. О. Бас, методист відділу освітнього адміністрування. Заступники директорів працювали над виробленням навички роботи з інструментарієм та практичними підходами до самооцінювання освітніх та управлінських процесів закладів освіти.

   Методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти О. Б. Мочук показала практичне застосування ІКТ в процесі організації проведення самооцінювання в закладі освіти.

   Заступники керівників опорних закладів освіти були активними в обговоренні актуальних питань з проблеми проведення самооцінювання в закладі освіти, вони наголосили на тому, що проведений практикум допоміг підвищити рівень професійних компетентностей щодо організації та проведення самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладі загальної середньої освіти.