Новини

Вебінар «Самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладу освіти»

31 січ. 2024 56 0 comments

З метою підвищення рівня професійних компетентностей щодо організації та проведення самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників у закладах загальної середньої освіти 31 січня 2024 року для заступників керівників, відповідальних за організацію самооцінювання освітньої та управлінської діяльності закладів освіти області за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся вебінар «Самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладу освіти».

  Роман Степанович Брик, доцент, в.о. завідувача кафедри менеджменту і методології освіти,  кандидат педагогічних наук, розповів учасникам вебінару про професійний стандарт вчителя, його важливість у проведенні самооцінювання та оцінюванні професійної діяльності педагога, підкреслив, що професійний стандарт є орієнтиром для вчителів у плануванні їхнього професійного розвитку.

  Усіх учасників заходу з практичними підходами до самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників у закладі загальної середньої освіти та алгоритмом роботи з інструментарієм задля проведення самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників ознайомила Ольга Олексіївна Бас, методист відділу освітнього адміністрування. Заступники директорів працювали над виробленням навички роботи з інструментарієм та практичними підходами до самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників у закладі загальної середньої освіти.

  Досвідом роботи з проведення самооцінювання поділася заступниця керівника Теребовлянського академічного ліцею імені Я. Стецько Світлана В’ячеславівна Бодак, яка підкреслила, що рух до якісної освіти здійснюється через вивчення педагогічної діяльності педагогічних працівників у закладі освіти.

  Заступники керівників закладів освіти були активними в обговоренні актуальних питань з проблеми проведення самооцінювання, вони наголосили на тому, що проведений захід допоміг підвищити рівень професійних компетентностей щодо організації та проведення самооцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників у закладі загальної середньої освіти.

До заходу долучилося 175 заступників керівників ЗЗСО.