Новини

Про важливі питання управлінської діяльності заступника керівника опорної школи

30 сер. 2022 205 0 comments

30 серпня 2022 року у ТОКІППО  відбувся вебінар на тему «Управлінський аспект у діяльності заступника керівника опорного ЗЗСО». Мета заходу – удосконалення управлінських компетентностей заступників керівників опорних закладів загальної середньої освіти.

Перед учасниками вебінару, з розлогою інформацією про особливості організації освітнього процесу з математики в ЗЗСО у 2022/2023 навчальному році, виступила Іванюк Тетяна Георгівна, завідувачка відділу методики навчальних предметів природничо-математичного циклу, технологій та фізичної культури ТОКІППО. Доповідачка зосередила увагу на сучасних питаннях навчання математичних дисциплін, оцінювання навчальних досягнень учнів 5 класів з математики, проведенні поточного та підсумкового оцінювання тощо.

Завідувач кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти ТОКІППО, доцент, кандидат педагогічних наук Кавецький Віктор Євгенович привернув увагу учасників заходу до особливостей що стосується психології управління та формування іміджу опорного закладу, організації психологічного супроводу професійної діяльності педагога в умовах воєнного стану.

Куриш Оксана Степанівна, методист відділу освітнього адміністрування проаналізувала організаційно-правові документи, що регламентують діяльність заступника директора опорної школи у 2022/2023 навчальному році в умовах воєнного стану, обговорила питання взаємодії опорного закладу з філіями та форми організації діловодства.

У процесі перебігу вебінару здійснювався зворотний зв'язок, обговорювались напрями подальшої співпраці з питань реалізації пріоритетних завдань щодо організації освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році.

 

Куриш О.С.,  відповідальна за організацію та проведення заходу.