Новини

Формування підприємливості та фінансової грамотності в умовах сучасної української школи

01 лют. 2018 401 0 comments

31 січня  2018 року у ТОКІППО відбувся тренінг для заступників директорів з виховної роботи опорних шкіл області на тему «Формування підприємливості та фінансової грамотності в умовах сучасної української школи. Створення та діяльність шкільних клубів соціального підприємництва».

У заході взяв участь заступник директора з науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва ТОКІППО Вітенко І.М., який наголосив, що поширення фінансової освіти та основ підприємництва в опорних школах є актуальним і затребуваним на сучасному етапі впровадження концепції Нової української школи.

Методист відділу менеджменту, координації та комунікації методичних служб Куриш О.С. ознайомила учасників тренінгу з практичними підходами щодо створення соціальних проектів шкільних клубів підприємництва.

Тренер з курсу «Фінансова грамотність», методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів Криховець-Хом’як Л.Я., використовуючи інтерактивні форми роботи, розкрила змістові характеристики стадії розроблення концепції майбутнього бізнесу, вчила секретів формування бізнес-ідей.

Учасники тренінгу отримали домашнє завдання: створити соціальний бізнес проект.

Відповідальна за проведення заходу Куриш О.С.