Новини

Про участь педагогів опорних шкіл області у заходах Регіонального Кар’єрного Форуму «Профорієнтація 2018»

30 жов. 2018 470 0 comments

Відповідно до угоди про співпрацю між Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Центром зайнятості та Тернопільським національним економічним університетом, в рамках Регіонального Кар’єрного Форуму «Профорієнтація 2018», 24 жовтня 2018 року у Центрі зайнятості відбувся тренінг «Практичні аспекти організації профорієнтаційної роботи в опорному закладі загальної середньої освіти». Участь у заході взяли керівники методичних об’єднань класних керівників опорних закладів загальної середньої освіти області.

Учасники тренінгу ознайомилися з ефективними методами та прийомами організації профорієнтаційної роботи в школі та чинниками, що впливають на профорієнтаційну соціалізацію учнів. Особливу увагу педагогів захопив практикум набуття основних навичок публічного виступу, вироблення та закріплення впевненості у власних силах та здібностях, підсилення плюсів, нівелювання мінусів особистості школяра, який провела Коваль О.Є., доцент кафедри психології та соціальної роботи ТНЕУ.

В ході роботи Регіонального Кар’єрного Форуму «Профорієнтація 2018» керівники методичних об’єднань класних керівників опорних шкіл ознайомилися з виставкою, взяли участь у засіданні діалогового майданчику з питань професійної орієнтації населення, обмінялись власним досвідом діяльності.

Організаторами заходу виступили: Грицаєнко А.Г., заступник начальника відділу профорієнтації ТМРЦЗ та Куриш О.С., методист відділу менеджменту, координації та комунікації методичних служб ТОКІППО.

 

Інформацію підготувала – методист Куриш О.С.