Новини

Тренінг для класних керівників 11-х класів опорних навчальних закладів на тему «Випускник – творець своєї долі. Як приймати рішення»

22 лют. 2018 595 0 comments

 

Випускник – творець своєї долі.  

22 лютого 2018 року у Тернопільському ОКІППО відбувся тренінг для класних керівників 11-х класів опорних навчальних закладів на тему   «Випускник – творець своєї долі. Як приймати рішення».

Мета заходу – ознайомити учасників тренінгу з інноваційними виховними технологіями, що сприятимуть глибшому усвідомленню старшокласниками  життєвих пріоритетів, власних ресурсів, профорієнтаційного вибору.

 Тренінг проходив у невимушеній, психологічно комфортній атмосфері. Класні керівники  опорних навчальних закладів навчалися інтерактивних форм роботи щодо професійного вибору випускників школи, планування майбутнього; моделювали  стратегії особистісного зростання та саморозвитку;  знайомилися з сучасними тенденціями на ринку праці.

Перед учасниками заходу виступила Л.З. Онищук,  в.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та інформаційно аналітичної, видавничої діяльності. Методист наголосила на важливості постійного інформування  випускників школи та їх батьків щодо процедури реєстрації та проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Куриш О.С., методист ТОКІППО, відповідальна за проведення заходу