Новини

Знай наших!

09 кві. 2018 701 0 comments

Під егідою Міністерства освіти і науки України спільно із Науково-дослідним інститутом українознавства, органами державної влади, місцевого самоврядування, представниками громадських організацій проходив ХІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Метою конкурсу є залучення учнівської молоді до наукових досліджень феноменів України та українства в сучасних соціокультурних процесах.

Для участі в ХІ Міжнародному конкурсі ученицею 9 класу НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ" Тетяною Гриньків підготовлена наукова робота на тему «Функціонально-семантичні особливості тропів та стилістичних фігур у прозових творах Володимира Даниленка». Керівником і наставником юної дослідниці була Баб'як Дарія Степанівна, учитель української мови, літератури опорної школи. Серед численних наукових розвідок, підготованих школярами Тернопілля, для ІІ етапу конкурсу відібрали лише три роботи. Одна із них  - дослідження Тетяни Гриньків.

29 березня – 31 березня 2018 року у м. Києві Тетяна Гриньків гідно представила Байковецьку громаду. На конкурсі учні кожного класу виконували тестові завдання з українознавства та презентували своє наукове дослідження. За результатами змагання Тетяна Гриньків посіла І місце серед дев’ятикласників України!

Вітаємо ученицю 9 класу НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ" Гриньків Тетяну, її батьків та наставників. Зичимо здоров’я, миру, добра, натхнення та нових звершень!