Новини

Самооцінювання якості освітньої діяльності у закладі загальної середньої освіти

27 тра. 2020 773 0 comments

27 травня 2020 року у ТОКІППО на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet проведено вебінар для новопризначених  керівників закладів загальної середньої освіти на тему ,,Самооцінювання якості освітньої діяльності у закладі загальної середньої освіти’’.                                                                                                          

Учасників заходу поінформовано про сутність внутрішньої системи забезпечення якості освіти, ознайомлено із основними напрямами вдосконалення якості освітньої діяльності і якості освіти у закладі загальної середньої освіти.  Л.Є. Соболяк, методист, в.о. завідувача відділу менеджменту, координації та комунікації методичних служб презентувала інструменти та способи проведення самооцінювання якості освітньої діяльності у закладі загальної середньої освіти.

До вебінару приєднались директори та заступники директорів закладів загальної середньої освіти з відповідним стажем роботи. Всі керівники закладів загальної середньої освіти ознайомились із методикою та технологією проведення самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладі загальної середньої освіти.

О.Б. Мочук, методист центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій представила інформацію щодо формування практичних навиків проведення та аналізу результатів різних форм анкетування.

Учасники вебінару мали змогу практично здійснити самооцінювання якості управлінських процесів у своєму закладі загальної середньої освіти та переконатись у важливості розбудови власної внутрішньої системи забезпечення якості освіти.